nieuws

Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem tegelijk te bezoeken

Geen categorie

Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem tegelijk te bezoeken

Om dezelfde tijd, op dezelfde plek: Klimaatvak en Installatie Vakbeurs in Gorinchem. De twee vakbeurzen zijn te bezoeken met één entreebewijs. Naast een breed beursaanbod houden talloze experts lezingen. Een kort overzicht van de Klimaatvak en Installatie Vakbeurs.

De twee vakbeurzen zijn op 27, 28 en 29 januari in de Evenementenhal Gorinchem.

Klimaatvak

Branchevereniging NVKL houdt op alle beursdagen lezingen op het Koude & Klimaatplein. Deze is op het midden van de beursvloer. De thema’s die de NVKL behandelt zijn: de relevante wet- en regelgeving en certificeringen.

Installatie Vakbeurs

Van 16.00 u tot 18.00 u houdt UNETO-VNI op 29 januari een gratis informatieve bijeenkomst over de OK CV. Dit is een nieuw kwaliteitslabel voor periodieke onderhoud aan cv-ketels. Steeds meer woonconsumenten en zakelijke opdrachtgevers vragen hierom.

Faciliteiten

De twee vakbeurzen worden georganiseerd in een gemoedelijke en servicegerichte sfeer. Catering, parkeergelegenheid en de entree zijn gratis. Wel is voorregistratie nodig. Wat levert het op? Vakkennis, informatie over nieuwe ontwikkelingen en tijd voor contacten onderhouden.

Tijden

Op 27, 28 en 29 januari is de beurs te bezoeken van 13.00 u tot 21.00 u.

Reageer op dit artikel