nieuws

Stulz Groep wint Succes Award 2014

Geen categorie

Stulz Groep wint Succes Award 2014

Stulz Groep wint de Nationale Business Succes Award 2014. De nominatiecommissie van de Succes Award riep de organisatie uit tot branchewinnaar van de airconditioningbranche.

Al vanaf het begin kenmerkte Stulz zich door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Juist dit onderscheidend vermogen besloot de nominatiecommissie Stulz de Succes Award toe te kennen.

 

Succes Award

Ieder jaar krijgen de beste bedrijven in Nederland in specifieke branches de Succes Award. Volgens de onafhankelijke vakjury bereikten de genomineerde bedrijven bijzondere resultaten. Die een ‘lichtend’ voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Dit jaar is dat Stulz Groep. Het bedrijf werd in 1959 opgericht en is gespecialiseerd in klimaatoplossingen. Er werken ongeveer 3500 medewerkers wereldwijd. Precisie airconditioners worden geproduceerd in Duitsland, Verenigde Staten, Italië, India en China. De organisatie biedt 24-uurs service.

De Succesfactor

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Stulz’ producten

Stulz Groep voorziet haar afnemers van geavanceerde technische oplossingen voor klimaatbeheersing. Daarbij hecht zij veel waarde aan het milieu. De onderneming is importeur van: Stulz precisie-airconditioning, Stulz Ultrasonic®-en CAREL bevochtigingssystemen en Clint koelmachines en warmtepompen en Mitsubishi Heavy Industries comfort airconditioning.

Om de kwaliteit te waarborgen beschikt de onderneming over alle wettelijk vereiste kwalificaties voor het installeren en onderhouden van koeltechnische installaties. Stulz Groep is aan de PED EN378 gecertificeerd en is onder certificaatnummer Cat.IV 5311/205/06/281 geregistreerd. Veiligheid staat hoog in het vaandel en de onderneming beschikt dan ook over het officiële VCA**-certificaat.

Reageer op dit artikel