nieuws

Open huis NIBE groot succes

Geen categorie

Open huis NIBE groot succes

NIBE Energietechniek kijkt terug op een geslaagd open huis op 9 december. Een groot feest ter ere van veertig jaar activiteit op de Nederlandse markt, een tien jarig bestaan van NIBE en één jaar NIBE in Oosterhout. 

Een jaar geleden opende NIBE het bedrijfspand in Oosterhout met uitgebreide trainingsfaciliteiten. Cursisten kunnen deze producten bovendien niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de installatiezijde bekijken. “Erg interessant”, meldden de bezoekers. “Niet alleen voor installateurs en praktisch ingestelde adviseurs. Maar ook architecten.”

Heden en verleden NIBE

Bij aanvang van de goed bezochte bijeenkomst heette Christian Blanc – sinds vier maanden Managing Director van NIBE Energietechniek – de gasten van harte welkom. Vervolgens gaf hij het woord aan Andreas Hellstrand, Area Manager International Sales van NIBE AB uit Zweden, die een presentatie gaf over verleden, heden en toekomst van het moederbedrijf, het merk en de NIBE-producten.

Rondleiding showroom

Tijdens de rondleiding door de showroom, ging de nodige aandacht naar enkele nieuwe NIBE-producten – waaronder de elektrisch verwarmde LX ACDC pv-boiler en de pv-voorbereide NIBE MT-WH 2029-1F/1FS ventilatielucht/water-warmtepompboiler. Deze producten zullen pas in 2015 officieel worden geïntroduceerd.

W. van Ginkel wint loterij

Voor de heer en mevrouw Van Ginkel van Installatiebedrijf W. van Ginkel uit Bennebroek kreeg de avond een bijzonder einde: zij wonnen in de loterij waarmee het open huis werd afgesloten een stedentrip naar Parijs.

Reageer op dit artikel