nieuws

Mexichem verhoogt per direct koudemiddelprijzen

Geen categorie

Mexichem verhoogt per direct koudemiddelprijzen

Mexichem verhoogt tot zover de contracten het toelaten per direct de prijzen van zijn KLEA-koudemiddelen met zo’n 10 procent. Het bedrijf produceert en is leverancier van koudemiddelen en andere chemische producten. 

Mexichem wil de prijzen van zijn KLEA-koudemiddelen producten met minimaal 10 procent verhogen. Waarom? “De huidige prijsniveaus zijn voor ons niet te handhaven”, stelt ze. “We hebben geen andere keuze dan ze te verhogen. Deze prijsverhoging zorgt ervoor dat we kunnen blijven investeren in productontwikkeling, met name in die van HFO’s met een laag GWP.”

KLEA-koudemiddelen

De KLEA-koudemiddellijn van Mexichem bestaat uit een reeks HFK’s, waaronder R134A, R404A, R410A en R32. Of de prijsstijging een direct of vooruitlopend gevolg is van de vernieuwde F-gassenverordening is niet bekendgemaakt, maar een statement van aldus Sarah Hughes, commercieel directeur voor de EMEAI-regio bij Mexichem, lijkt daar wel naar te wijzen.

Reageer op dit artikel