nieuws

Fout in brief RVO voor WBSO- of RDA-aanvraag

Geen categorie

Fout in brief RVO voor WBSO- of RDA-aanvraag

Via de fiscale regelingen WBSO en RDA stimuleert het ministerie van Economische Zaken dat bedrijven hun innovatievermogen en concurrentiepositie verstevigen. Hiervoor stuurde de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) brieven rond, met een verkeerd jaartal. Dit is de juiste informatie.

Bedrijven kunnen via de fiscale regelingen WBSO en RDA meer investeren in onderzoek. Het RVO zelf is verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderzoek. Wil je als bedrijf een WBSO of RDA regeling aanvragen?

Voor werknemers

Wilt u vanaf 1 januari 2015 voor uw werknemers gebruikmaken van de WBSO of RDA? Dan dient u uiterlijk 30 november 2014 een aanvraag bij RVO in. Dient u na 30 november 2014 een aanvraag bij RVO in? Dan geldt uw aanvraag niet voor de periode die start op 1 januari 2015.

Voor zelfstandigen

Dient u als zelfstandige uw aanvraag uiterlijk 31 december 2014 in? Dan geldt voor u 1 januari 2015 als startdatum. Dient u na 1 januari 2015 uw aanvraag in? Dan geldt voor u de indiendatum als startdatum.

Nieuw aanvraagformulier en -programma

Lees op de website van RVO hoe u een aanvraag kunt indienen voor 2015. Hiervoor is een nieuw aanvraagformulier en -programma beschikbaar.

Reageer op dit artikel