nieuws

Startbijeenkomst Gebruikersplatform Bodemenergie

Geen categorie

Startbijeenkomst Gebruikersplatform Bodemenergie

Op dinsdag 25 november houdt het Gebruikersplatform Bodemenergie haar eerste netwerkbijeenkomst voor gebruikers van bodemenergiesystemen. Gastheer van deze bijeenkomst is het Holland Casino in Breda, dat zelf ook op een WKO-installatie is aangesloten, samen met de gemeentekantoren en het Chassé Theater. Tijdens de borrel is dit WKO-systeem te bezichtigen.

Voor deze bijeenkomst worden gebruikers van bodemenergiesystemen uitgenodigd om met elkaar ervaringen uit te wisselen en relevante kennis en informatie op te doen.

Op deze kennis-/netwerkbijeenkomst, die onder leiding staat van dagvoorzitter Henk van Zoelen, komen vier sprekers aan het woord. Zij vertellen vanuit verschillende invalshoeken over hun ervaringen met bodemenergiesystemen met aandacht voor zowel mogelijke knelpunten als ook  verbeterpunten. Projectleider Dick Westgeest heeft in zijn afsluiting een toelichting op het doel van het Gebruikersplatform Bodemenergie en de plannen voor de toekomst.

Bekijk het volledige programma en inschrijfformulier op de website: www.gebruikersplatformbodemenergie.nl

Na afloop hebben de bezoekers de gelegenheid om de technische ruimte en de winputten te bezoeken van het WKO-systeem Chassé. Uiteraard is er tijdens de afsluitende borrel gelegenheid om ook met elkaar te netwerken.

Reageer op dit artikel