nieuws

Kennis warmtepompystemen essentieel

Geen categorie

Kennis warmtepompystemen essentieel

Warmtepompcursussen staan volop in de belangstelling, onder meer omdat vanaf 1 oktober 2014 de Algemene Maatregel van Bestuur ‘Bodemenergie’ van kracht is.

Dit betekent dat alle partijen die betrokken zijn bij het ontwerp, de realisatie, de installatie en/of het onderhoud van warmtepompen met bodemsystemen aan de eisen van de nieuwe wetgeving moeten voldoen en dus gecertificeerd moeten zijn.

Daarnaast worden de energieprestatie-eisen voor nieuwbouwprojecten per 1 januari 2015 flink aangescherpt. De maximale EPC-waarde voor woonfuncties wordt verlaagd van 0,6 naar 0,4 waardoor de vraag naar duurzame energiesystemen zoals warmtepompen, verder zal toenemen.

Reden genoeg om te zorgen dat ook in uw organisatie de noodzakelijke kennis voor het ontwerpen en installeren van warmtepompsystemen op orde is.

Warmtepomp Academy biedt de nodige cursussen waarmee uw medewerkers hun kennis kunnen versterken en op basis waarvan tevens een CITO-diploma kan worden behaald.

Zij wil u specifiek wijzen op:

• Cursus Individuele en kleine warmtepompsystemen voor woningen (Voor certificering BRL 6000-21 deel 1A);

• Cursus Lucht/water warmtepompsystemen voor woningen.

Daarnaast heeft Warmtepomp Academy ook warmtepompcursussen in haar programma voor collectieve warmtepompsystemen en voor de toepassing van warmtepompsystemen in de utiliteit.

Voor meer informatie en inschrijving voor een van de cursussen kunt u terecht op de website: www.warmtepomp-academy.nl

Beurskorting voor cursussen
Van 7 tot 9 oktober vindt de Beurs Energie 2014 plaats. Via AcademyNL kunt u zich aanmelden voor gratis toegang. Onze stand is 01-C012. U kunt op de stand een kortingscode voor de cursussen ophalen.

Reageer op dit artikel