nieuws

Brand uw vingers niet aan koudemiddelen!

Geen categorie

Brand uw vingers niet aan koudemiddelen!

Hoe beïnvloedt de nieuwe F-gassenregelgeving de keuze van onderhoud en beheer? Kan ik nog steeds een koelmachine met R410A of R134a selecteren of moet ik mijn investering uitstellen?

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de informatieve ontbijtsessies die Carrier Airconditioning houdt. De onderneming zet in de nabije toekomst de volgende stap in haar koudemiddelstrategie. Tijdens de ontbijtbijeenkomsten worden deelnemers geïnformeerd over de ontwikkelingen en vooral de praktische kant van het nieuwe koudemiddelbeleid.

Om de dag goed te beginnen, wordt een energiek ontbijt geserveerd. Op diverse locaties in Nederland kan men deelnemen aan één van de ontbijtsessies. Inschrijven kan via www.carrier.nl/ontbijtsessies.

Informatie over Carrier

Carrier is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier leveren duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan residentiële en commerciële klanten en klanten in de detailhandel, catering en de transportsector.

Carrier werd opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning – het bedrijf verbetert ons leefmilieu door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen. Carrier is onderdeel van moederconcern UTC Building & Industrial Systems. Een toonaangevende leverancier voor gebouwgebonden installaties waarbij de focus ligt op integrale systeemoplossingen vanuit de genoemde disciplines.

Reageer op dit artikel