nieuws

Wolf komt met nieuwe luchtbehandelingskasten

Geen categorie

Wolf komt met nieuwe luchtbehandelingskasten

Wolf Energiesystemen,  leverancier 

van energiebesparende klimaatoplossingen, brengt nieuwe luchtbehandelingskasten op de markt: de serie AHU TE.

De AHU TE  van Wolf  Energiesystemen is aan de buitenzijde voorzien van een hoogwaardige poedercoating, naar keuze in de kleur RAL 9006 (een grijstint) of RAL 9016 (verkeerswit). Overige RAL-kleuren, inwendige coating of een C5M offshore-coating zijn optioneel leverbaar. De buitenluchtaanzuig- en filtersectie zijn standaard inwendig voorzien van RVS-binnenbeplating.

De AHU TE kan geleverd worden in hygiëne-uitvoering volgens VDI 6022 of het nog strengere DIN 1946-T4 (standaard met TÜV-certificaat). Daarnaast kan onder meer gekozen worden voor de volgende uitvoeringen: zwembad, adiabatische koeling, geïntegreerde koudetechniek, keukenafvoerunit en als dakcentrale: compleet met verwarmingstechniek, zonne-energiesystemen en/of warmtepompen. Als er gekozen wordt voor de zogeheten stekkerklare WRS-K-regeling, kan deze worden voorzien van een ModBus-, BacNet-, LON- of een Ethernet- (webserver)communicatie-interface. De AHU TE serie is Eurovent-gecertificeerd.

Reageer op dit artikel