nieuws

Warmtepompen Innovatieroute: vrijwel volgeboekt!

Geen categorie

Warmtepompen Innovatieroute: vrijwel volgeboekt!

Tijdens de vakbeurs

Energie 2014 organiseert vakblad Warmtepompen de gratis Warmtepompen Innovatieroute. Tijdens deze route worden architecten, installatie-adviseurs en andere geïnteresseerden in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inmiddels kunt u zich – als u snel bent – alleen nog aanmelden voor de route die plaatsvindt op donderdag 9 oktober. Er zijn slechts nog enkele plaatsen beschikbaar!

Deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2014 worden in groepen van maximaal tien personen langs vijf warmtepomp-stands geleid. Op iedere stand geeft een warmtepomp-expert in 15 minuten tijd uitleg over een actuele ontwikkeling. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur. Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn Daikin, Green Igloo, NIBE, GEBO en Dutch Heatpump Solutions. De Warmtepompen Innovatieroute vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014 om 14.30 en op donderdag 9 oktober om 11.00 uur.

Inschrijven
Deelname aan de Innovatieroute Energie 2014 van vakblad Warmtepompen is volledig gratis; u hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden.
Let op: de route voor woensdag is volledig volgeboekt; voor de route op donderdag zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Klik hier om u gratis in te schrijven voor de Warmtepompen Innovatieroute 2014!

Bekijk hier een kort verslag van de Warmtepompen Innovatieroute 2013.

Reageer op dit artikel