nieuws

Energie 2014: Warmtepompen Innovatieroute

Geen categorie

Energie 2014: Warmtepompen Innovatieroute

De toepassing van een warmtepomp biedt grote voordelen. Het systeem zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, is zeer milieuvriendelijk en leidt tot een verlaging van de energierekening. Doordat in januari 2015 de wettelijke EPC-norm voor nieuwbouwwoningen wordt verlaagd naar 0,4 komt de warmtepomp nog beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Het is van groot belang dat architecten, installatie-adviseurs, installateurs en andere betrokkenen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond de warmtepomp.

Tijdens de vakbeurs Energie 2014, die van 7 tot en met 9 oktober 2014 plaatsvindt in Den Bosch, organiseert vakblad Warmtepompen voor de derde keer de gratis Warmtepompen Innovatieroute. Tijdens de route worden architecten, installatie-adviseurs en andere geïnteresseerden in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. De eerste twee edities van deze route, die plaatsvonden tijdens de installatievakbeurs VSK, leidden tot zeer enthousiaste reacties van deelnemers.

Hoe werkt het?
Tijdens Energie 2014 worden de deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2014 in groepen van maximaal tien personen langs een aantal warmtepomp-stands geleid. De route voert u langs vijf experts die u steeds in 15 minuten bijpraten over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.
Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn Daikin, Green Igloo, NIBE, GEBO en Dutch Heatpump Solutions.
De Wamtepompen Innovatieroute vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014 om 14.30 en op donderdag 9 oktober om 11.00 uur. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving aangeven naar welk tijdstip hun voorkeur uitgaat. Deelname aan de route is volledig gratis!

Inschrijven
Deelname aan de Innovatieroute Energie 2014 van vakblad Warmtepompen is volledig gratis. U hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Dit is tot donderdag 2 oktober 2014 mogelijk.  Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie. Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt!

Klik hier om u gratis in te schrijven voor de Warmtepompen Innovatieroute 2014!

Bekijk hier een kort verslag van de Warmtepompen Innovatieroute 2013.

Reageer op dit artikel