nieuws

Trane breidt assortiment uit

Geen categorie

Trane breidt assortiment uit

Trane, leverancier van oplossingen en diensten voor comfortabele omgevingen in gebouwen heeft zijn assortiment koelmachines voor Europa aanzienlijk uitgebreid.  Trane biedt vijf nieuwe gekoeldwatersystemen aan met een vermogen variërend van 20 kW tot 14.000 kW.

Deze nieuwe systemen zijn leverbaar met geavanceerde regelsystemen en voorzien van innovatieve functies met betrekking tot efficiëntie en geluid zodat aan de wensen van de klant op het gebied van capaciteit, prestaties en duurzaamheid kan worden voldaan.

Onder de nieuwe systemen bevindt zich de Trane Conquest, Luchtgekoelde warmtepompen en koelmachines met scrollcompressor en een koelvermogen van 20 tot 165 kW

De kleine Trane Conquest koelmachines behoren tot de stilste systemen, zelfs in de meest geluidsgevoelige toepassingen, en optimaliseren het energieverbruik bij uiteenlopende belasting van gebouwen of toepassingen en vermogenmodulaties.
De units zijn zeer veelzijdig – ze zijn verkrijgbaar voor alleen koelen en als omkeerbare warmtepomp. De unit kan worden bewaakt in 15 talen dankzij de nieuwe controller met LCD-display voor kleinschalige toepassingen. Het optionele 7” kleurenaanraakscherm biedt meer geavanceerde regelfuncties en intuïtieve navigatie met gegevenstrends, een duidelijk alarmlogboek en bewaking op afstand.

Klik hier voor nadere informatie over alle nieuwe systemen.

De oplossingen van Trane verbeteren de omgeving in gebouwen met een gevarieerde portfolio van energiezuinige systemen voor verwarming, koeling en airconditioning, dienstverlening op het gebied van bouwen en aannemen, ondersteuning met onderdelen en geavanceerde regeling.

Ga voor meer informatie naar www.ingersollrand.com of trane.com.

Reageer op dit artikel