nieuws

Duurzame verwarming en koeling voor Europese steden

Geen categorie

Duurzame verwarming en koeling voor Europese steden

Energie-efficiëntie staat hoog op de EU-agenda en brandstofprijzen blijven stijgen. Zoeken naar alternatieve oplossingen voor verwarming en koeling in de Europese steden is daarom actueler dan ooit. De Europese Heat Pump Association (EHPA) nodigt u daarom uit hierover mee te praten op het event ‘Duurzame en betaalbare verwarming en koeling in de lokale context’. 

De discussie zal zich richten op:
• Duurzame en betaalbare oplossingen voor verwarming en koeling in Europa.
• De cruciale rol van de regionale en lokale actoren bij het minimaliseren van de totale vraag naar energie door verbetering van de energie-efficiëntie in hun stedenbouwkundig plan.

Ook worden tijdens deze dag een aantal ‘best practices’ uit verschillende steden getoond die demonstreren hoe de regionale en lokale overheden concreet kunnen profiteren van hernieuwbare verwarming en koeling.

Waar? Bij het ‘Committee of the Regions’, Rue Belliard 101, 1044 Brussel
Wanneer? Donderdag 2 oktober 2014 van 14:30-17:30
Wie? We verwachten vertegenwoordigers van EU-instellingen, lokale overheden en belanghebbenden in de verwarming- en koelingsector. De volledige agenda en de informatie zal binnenkort beschikbaar zijn.

Klik voor voor nadere informatie.

Reageer op dit artikel