nieuws

7e Warmtepomp Symposium in België

Geen categorie

7e Warmtepomp Symposium in België

Op woensdag 10 september vindt de zevende editie plaats van het Warmtepomp Symposium. Opnieuw in het vertrouwde Auditoriumgebouw van KULeuven – Campus De Nayer in St-Katelijne Waver.

Het Warmtepomp Symposium, dat al sinds 2008 door Warmtepomp Platform (WPP)  georganiseerd wordt, beoogt één van de hoofdtaken van het WWP, namelijk informatieverspreiding naar de verschillende doelgroepen die in contact komen met warmtepompen. Het Warmtepomp Symposium is geen vakbeurs maar een kwalitatief congres met interessante netwerkmomenten. Men richt zich enkel tot professionelen, met name de architecten, projectontwikkelaars, installateurs, studiebureaus, duurzaamheidscoördinatoren, leveranciers, producenten, kenniscentra en de overheid.
Doorlopend is er de mogelijkheid tot bezoek aan de infostanden van de deelnemende bedrijven en het volledig vernieuwde warmtepomp laboratorium van KULeuven – Campus De Nayer.
Het Warmtepomp Platform is een beroepsvereniging van ongeveer 80 bedrijven, instellingen en organisaties, gevestigd in Brussel. De leden van WPP vertegenwoordigen de hele warmtepomp waardeketen: invoerders, verdelers en installatiebedrijven, studiebureaus, putboorders, elektriciteits- en gassector, beroepsfederaties, onderzoeksinstellingen, opleidingscentra en de overheid.

Het Warmtepomp Platform maakt deel uit van ODE, Organisatie voor Duurzame Energie Vlaanderen, de sectororganisatie voor duurzame energie in het Vlaams Gewest.
WPP is de adviseur, bemiddelaar en link tussen het bedrijfsleven en de overheid en een neutrale informatieverschaffer voor de eindgebruiker. De warmtepomp is een geavanceerde en uiterst efficiënte manier om hernieuwbare energiebronnen aan te wenden. Het gebruik van warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht beschermt het milieu en de schaarse middelen.

Partners
Het Warmtepomp Symposium wordt georganiseerd door het Warmtepomp Platform en gepromoot door Climatechno met de gewaardeerde steun van partners actief in de sector.

Klik hier voor nadere informatie over o.m. programma, kosten en inschrijving.

Reageer op dit artikel