nieuws

Wat is het nut van onderzoek?

Geen categorie

Wat is het nut van onderzoek?

Wat is het belang van onderzoek in verwarmings- en koeltechnologieën? Dit staat centraal in het nieuwe rapport van het duurzame koude- en warmteplatform RHC.

Het rapport beschrijft nieuwe oplossingen en de verdere ontwikkelingen van RHC (Renewable Heat and Coolingofwel duurzame warmte- en koudetechnologieën.

Het rapport probeert om bepaalde aspecten van de RHC-sector te verduidelijken: de identificatietechnologieën die worden ontwikkeld, de relatie tussen prioriteiten bij onderzoek en innovatie en de behoefte van verschillende gebruikers op basis van hun concept van eisen. Hierdoor wordt ook het onderwerp van private investeringen in de H & C alsook investeringen in innovatieprojecten behandeld.

De European Heat Pump Association (EHPA) heeft als partner van het duurzame koude- en warmteplatform RHC aan de totstandkoming van deze studie bijgedragen door het verstrekken van gegevens over de warmtepomptechnologie en haar potentieel.

Reageer op dit artikel