nieuws

Gratis digitaal magazine over F-gassenverordening

Geen categorie

Gratis digitaal magazine over F-gassenverordening

Donderdag 5 juni vond het congres ‘F-gassenverordening: van beleid naar praktijk’ plaats. Dit evenement werd georganiseerd door een samenwerkingsverband tussen de KNVvK en Vakmedianet (uitgever van onder andere RCC K&L en vakblad Warmtepompen). Tijdens het congres werd door deskundigen ingegaan op de inhoud van de nieuwe F-gassenverordening die op 1 januari 2015 ingaat, er werd gesproken over kansen voor installateurs en eindgebruikers en er waren tal van workshops waarin de gevolgen van de nieuwe regels werden besproken voor verschillende sectoren, zoals datacenters, food en de woning- en utiliteitsbouw.

Speciaal voor professionals die met de nieuwe regels krijgen te maken – zoals bijvoorbeeld koudetechnisch installateurs, eigenaren van vrieshuizen of technisch gebouwbeheerders – is er nu een gratis en uniek digitaal magazine beschikbaar over dit onderwerp. In dit magazine wordt via videofilmpjes en foto’s teruggeblikt op het congres, ingegaan op de juridische inhoud van de nieuwe verordening, en in een aantal artikelen aandacht gegeven aan de natuurlijke koudemiddelen die in bepaalde situaties als alternatief voor F-gassen kunnen worden ingezet.

Een greep uit de inhoud:

  • Presentatie over de stand van zaken rond de herziene F-Gassenverordening
  • Foto’s
  • Interviews met twee keynote-sprekers
  • Presentaties van alle sprekers
  • Dossier Natuurlijke Koudemiddelen

Bekijk het gratis digitale magazine

Reageer op dit artikel