nieuws

Eenvoudig zoeken in de Energielijst en Milieulijst 2014

Geen categorie

Eenvoudig zoeken in de Energielijst en Milieulijst 2014

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt nu de mogelijkheid de Energielijst en Milieulijst 2014 online te doorzoeken. De zoekfunctie van de regelingen EIA en MIAVamil zijn voor uw gemak gebundeld. Dit geeft de gebruiker een totaalbeeld van energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel.

Wilt u als ondernemers fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke of energiebesparende technieken? Dan kunt u gebruikmaken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) of de Energie Investeringsaftrek (EIA). Daardoor betaalt u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Zo kunt u bijvoorbeeld tot ruim 40% (EIA) van uw investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst.

Nieuwe zoekfunctionaliteit
Omdat MIAVamil en EIA naast de WBSO de grootste en meest gezochte regelingen zijn die Rijksdient voor Onderenemd Nederland (RVO.nl) aanbiedt heeft RVO.nl voor zijn website een nieuwe zoekfunctionaliteit ontwikkeld. Het is nu nog eenvoudiger om uw aanvraag op de juiste manier in te dienen.

De zoekfunctie is voor beide regelingen gebundeld. Via deze zoekfunctie Energielijst en Milieulijst 2014 heeft u snel een totaalbeeld van de huidige energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel.

Raadpleeg hier deze zoekfunctie

Opdrachtgever
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert Energie Investeringsaftrek (EIA), Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) uit in opdracht van de ministeries van Economische Zaken en van Infrastructuur en Milieu.

Klik hier om het pdf-bestand ‘Brochure/Milieulijst 2014’ te downloaden en klik hier om het pdf-bestand ‘Energie investeringsaftrek – Energielijst 2014 te downloaden vanaf de site van RVO.

Reageer op dit artikel