nieuws

Duco houdt seminars in voetbalstadions

Geen categorie

Duco houdt seminars in voetbalstadions

‘Scoren met natuurlijke ventilatie’, dit is het motto van twee seminars die Duco volgende week houdt in voetbalstadions.

Twee marktonafhankelijke sprekers geven de aftrap. Zij gaan op een wetenschappelijk onderbouwde manier dieper in op de mogelijkheden en de impact van natuurlijke ventilatie op comfort, gezondheid en productiviteit. Tijdens de eerste helft geeft Prof. Dr. Ir. Jos Lichtenberg, hoogleraar Productontwikkeling aan de TU Eindhoven en bezieler van het ‘House of Tomorrow Today‘ (HoTT), zijn visie op de toekomst van natuurlijke ventilatie aan de hand van zijn vooruitstrevende HoTT-project in Sterksel. Na de rust staaft Ir. Atze Boerstra, directeur/senior adviseur BBA Binnenmilieu, aan de hand van enkele onderzoeken de impact van natuurlijke ventilatie op comfort, gezondheid en productiviteit. De seminars vinden plaats in het Gelredome in Arnem (11 juni) en in het Abe Lenstra Stadion, Heerenveen (12 juni) Voor het programma en inschrijvingen:  www.duco.eu/seminars.

Reageer op dit artikel