nieuws

Jaarverslag 2013 <i>IEA Heat Pump Programme</i> gepubliceerd

Geen categorie

Jaarverslag 2013 <i>IEA Heat Pump Programme</i> gepubliceerd

Het IEA Heat Pump Programme jaarverslag 2013 is gepubliceerd en kan worden gedownload van de website van het IEA Heat Pump Centre.

 
Het jaarverslag beschrijft het werk van het ‘Programme’ in 2013, informatie over de ‘Annexes’, resultaten van het ‘Programme’ en de hoogtepunten van 2013 . Deze en voorgaande jaarverslagen zijn te vinden in de publicatiedatabank van het IEA Heat Pump Centre.

Klik hier om het Jaarverslag 2013 te downloaden van de site van IEA.

Over HPP
Het IEA Heat Pump Centre is een internationale informatiedienst voor warmtepomptechnologieën , -toepassingen en -markten. Het doel is om de invoering en toepassing van warmtepompen en aanverwante warmtepomp-technologieën, waaronder airconditioning en koeling te versnellen.
Het Heat Pump Centre (HPC) is de centrale informatie-activiteit van het IEA Heat Pump Programme (HPP). HPP opereert onder het International Energy Agency (IEA) en werd opgericht in 1978. De huidige lidstaten zijn Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk,Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Zweden en Zwitserland.

Reageer op dit artikel