nieuws

EU maakt balans op omtrent energie-efficiëntie in Europa

Geen categorie

EU maakt balans op omtrent energie-efficiëntie in Europa

Het Griekse voorzitterschap van de Raad van de EU en de European Heat Pump Association (EHPA) organiseren een evenement om de stand van zaken rond energie-efficiëntie in Europa toe te lichten. Wat is het effect van de herziening van de energie-richtlijn?

EHPA is verheugd te kunnen aankondigen dat de heer Paul Hodson (DG Energie) zijn deelname heeft bevestigd. Hodson zal in zijn keynote speech toelichting geven op de strategie van de EU tot het behalen van de doelstellingen voor energie-efficiëntie. Daarnaast zullen sprekers uit verschillende sectoren (NGO, het Griekse Energie Agentschap en de warmtepomp-industrie) bespreken waar Europa staat met de doelstellingen inzake energie-efficiëntie, en zal antwoord worden gegeven op de vraag waarom warmtepomptechnologie kan worden gezien als een gemakkelijke oplossing om zowel energie-efficiëntie als hernieuwbare energie te realiseren.

Datum: 9 april 2014 van 14,30-18,00 bij de permanente vertegenwoordiging van Griekenland bij de EU (Rue Jacques de Lalaing 19-21, Brussel).
Houd er rekening mee dat als gevolg van een groot aantal registraties alleen deelnemers die een bevestigingsmail ontvangen het evenement bij kunnen wonen.

Meer informatie en inschrijving

Reageer op dit artikel