nieuws

Worden Europese doelstellingen voor energie-efficiënte bereikt?

Geen categorie

Worden Europese doelstellingen voor energie-efficiënte bereikt?

In het licht van de herziening van de Energie-efficiëntierichtlijn, gaan het Griekse voorzitterschap van de Raad van de EU en de Europese Heat Pump Association (EHPA) tijdens een event presenteren wat de status is van  verwezenlijking van de doelen voor energie-efficiëntie in Europa.

Sprekers uit verschillende sectoren zullen uiteenzetten waar Europa staat met betrekking tot de doelstellingen van energie-efficiëntie en hoe de warmtepomptechnologie kan worden gezien als een gemakkelijke oplossing om de doelstellingen voor zowel energie-efficiëntie als hernieuwbare energie te bereiken.

Sluit u aan bij de EHPA op de 9 april 2014 van 14,30-18,00 bij de permanente vertegenwoordiging van Griekenland bij de EU (Rue Jacques de Lalaing 19-21, Brussel).

Klik hier om in te schrijven.

Reageer op dit artikel