nieuws

Vaillant Vakdagen – Een evenement dat je niet mag missen!

Geen categorie

Vaillant Vakdagen – Een evenement dat je niet mag missen!

Vaillant komt dit voorjaar met een gloednieuw evenement: de Vaillant Vakdagen. Hierin staat de installateur en alles wat er in zijn vakgebied speelt centraal. Van verkooptips tot energielabeling en van nieuwe producten tot technische tips. Op verschillende locaties in het land wordt het evenement georganiseerd. Op die manier is er voor de installateur altijd wel een locatie bij hem in de buurt en dus de mogelijkheid erbij te zijn.

Vragen uit de praktijk en actuele onderwerpen
Met de Vakdagen wil Vaillant de installateur informeren en inspireren. De installateurs kunnen zelf vooraf een keuze maken uit verschillende praktijkgerichte groepssessies op het gebied van techniek, verkoop en duurzaamheid. Het evenement begint einde middag en loopt door tot in de avond, compleet met een lekker buffet.

Aanmelden voor de inspirerende Vakdagen
Naast de primeur op 3 en 4 april in Drachten zijn de Vaillant Vakdagen ook op andere locaties te bezoeken. Waaronder achtereenvolgens Roosendaal, Utrecht, Maastricht, Teuge, Rotterdam, Den Bosch en Alkmaar. Het evenement is voor iedere installateur toegankelijk, mits vooraf aangemeld via www.devaillantvakdagen.nl. Installateurs die dat nog niet hebben gedaan, kunnen zich alsnog aanmelden voor één van de inspirerende Vaillant Vakdagen!

Over Vaillant
Vaillant is een internationaal familiebedrijf en voorziet in producten als cv- en hr-ketels, Geysers®, warmtepompen en zonneboilers voor consumenten, installateurs, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen in Nederland. Vaillant heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom proactief aan het verminderen van de belasting van het milieu door middel van ecologisch correcte productontwikkeling en door de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke producten.

Reageer op dit artikel