nieuws

Maak uw warmtepompproject zichtbaar in Europa !

Geen categorie

Maak uw warmtepompproject zichtbaar in Europa !

Zet uw warmtepompinstallaties op de online kaart van ‘Repowermap’ en overtuig anderen om ook voor deze technologie te gaan !

Het ‘Repowermap’-project is een Europees initiatief dat wordt ondersteund door de EU en een breed netwerk van energie-actoren die zich richten op bewustmaking en informatie-uitwisseling voor hernieuwbare energiebronnen en energie-efficiëntie door het zichtbaar maken van concrete voorbeelden op een interactieve online kaart te vergemakkelijken.

U kunt helpen om deze technologieën te bevorderen door uw eigen warmtepompproject op de kaart te zetten! Of u nu een bedrijf, een eindgebruiker of een gemeentelijke overheid bent, u kunt installaties toevoegen door naar de website van EHPA te gaan of naar de algemene website van Repowermap.

Klik onderaan de kaart op ‘bestaande installatie’ om uw informatie toe te voegen. Een foto is natuurlijk een leuke toegevoegde waarde. Voor de kwaliteitscontrole en beheer van informatie krijgt u een persoonlijke bevestigingscode.

EHPA hoopt veel warmtepompprojecten/installaties op de kaart te mogen verwelkomen.

Reageer op dit artikel