nieuws

Gratis toegang tot College Tour

Geen categorie

Gratis toegang tot College Tour

Na drie succesvolle edities in 2013, vindt dit jaar op 24 april a.s. de eerste editie van de College Tour Duurzame Energie plaats. Wat betekent duurzame energie voor de woningbouw? Deze vraag staat centraal bij de eerstvolgende College Tour Duurzame Energie.

Minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst is dit keer een van de hoofdgasten. Hij gaat het gesprek aan met corporaties, projectontwikkelaars, bouwers, gebouwbeheerders en ontwikkelaars bij zorginstellingen, beleggers, architecten, adviseurs, ingenieurs, installateurs, gemeentes en waterschappen. Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn en bieden u een gratis kaart aan. Hiervoor kunt u kortingscode XXTFGRATIS gebruiken.

Energielasten van een huishouden zijn binnen 10 jaar vergelijkbaar met het huidige niveau van de hypotheeklasten. Dat is reden voor actie. Tijdens deze vakinhoudelijke en actuele kennissessie ligt de focus op duurzame energie bij woningbouwcorporaties en bedrijfsleven en wat de impact van de roerige tijden hierop is. Talrijke kansen om de duurzame doelstellingen waar te maken, komen uitgebreid aan bod tijdens het inhoudelijk sterke programma.

De werelden van woningbouwcorporaties en vastgoed grijpen verder in elkaar. Samen vormen zij een sterk front om de hoogstnoodzakelijke omslag naar duurzaam bouwen en wonen te bespoedigen. Is de bijdrage vanuit de regering hieraan positief of negatief?

In de bekende setting van het tv-programma College Tour voelt hoofdredacteur van de Cobouw Rogier Rijkers toonaangevende opinieleiders aan de tand. Op 24 april is het de beurt aan Minister Stef Blok. Locatie is het Dubotechniek Trade Centre & Belevingscentrum in Zaltbommel. Tevens geeft het middagprogramma ruimte aan interactie, verdieping en beleving van duurzame energie met Jan-Willem van de Groep van Energiesprong en Lars van der Meulen van VolkerWessels. De College Tour Duurzame Energie is een initiatief van exposanten van het Dubotechniek Trade Centre. Een verslag van de voorgaande bijeenkomsten en meer informatie over dit initiatief is te vinden op de website. Ook voor bezoekersregistratie zie www.CTDE.nl.

Let op: Vol = Vol!

Programma College Tour Duurzame Energie 24 april 2014

Reageer op dit artikel