nieuws

Passief Renoveren voor het zoeklicht op vakbeurs Renovatie 2014

Geen categorie

Passief Renoveren voor het zoeklicht op vakbeurs Renovatie 2014

Tijdens de vakbeurs Renovatie 2014 organiseert de Stichting PassiefBouwen.nl een bijzonder event gericht op kennisoverdracht rond Passief Renoveren. De tweede dag van de beurs, donderdag 10 april, staat geheel in het teken van dit actuele thema.

Inloopsessies
In het Faay Renovatietheater op de beursvloer vindt een opeenvolgende reeks van presentaties plaats over Passief Renoveren in de vorm van inloopsessies onder leiding van dag- en stichtingsvoorzitter Ir. Chris Zijdeveld. De beursbezoekers kunnen gratis één of meer van deze lezingen bijwonen. Het definitieve programma is in voorbereiding.

Renovatie 2014
De vakbeurs Renovatie is het enige nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Met alle slimme, duurzame (totaal)oplossingen en innovaties op het gebied van renovatie – woningbouw en utiliteitsbouw – onder één dak. In een vol programma, worden alle aspecten van renoveren belicht. Van herbestemmen tot passief bouwen en van innovatieve bouwmaterialen tot het energielabel. Renovatie vond voor het eerst plaats in 2012 en is een initiatief van VNU Exhibitions.

Renovatie 2014 vindt plaats van woensdag 9 tot en met donderdag 11 april 2014 in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.

 

Reageer op dit artikel