nieuws

11e IEA Heat Pump Conference in Montreal

Geen categorie

11e IEA Heat Pump Conference in Montreal

De 11e IEA Heat Pump Conference vindt van 12-16 mei 2014 plaats in Montreal (Canada). Dit unieke forum gaat de stand van zaken in de internationale warmtepomp- en koeltechnische industrie belichten, met verslagen over technologische componenten, onderzoek, nieuwe technologieën, toepassingen, markten, en nog veel meer.

Er zijn meer dan 300 abstracts ingediend uit 32 landen. Het programma duurt drie dagen en wordt langs twee parallelle sporen gehouden.

Naast de mondelinge hoofdpresentaties van de conferentie, zijn er meer dan 200 poster-sessies die gedurende drie dagen gegeven worden in de tentoonstellingsruimte waar alle conferentie-bijeenkomsten zullen plaatsvinden. Deze poster-sessies zijn eerder zeer populair gebleken bij deelnemers omdat zij tot levendige en gepassioneerde discussies leiden.

De volledige papers worden gepubliceerd in de conference proceedings en kosteloos aan de conferentiedeelnemers ter beschikking gesteld.

Voorafgaand aan de conferentie zelf, op 12 mei, gaat een aantal van de IEA Heat Pump Programme Annexes een halve dag of een volledige dag workshop houden. Annexes zijn de samenwerkingsprojecten binnen het Heat Pump Programme. Geregistreerden van de conferentie krijgen volledige toegang tot de Annexes-workshops.

Bekijk hier het voorlopige programma

Reageer op dit artikel