nieuws

Smart CIATControl optimaliseert Hysys waterlussysteem

Geen categorie

Smart CIATControl optimaliseert Hysys waterlussysteem

Tijdens de Interclima vakbeurs in Parijs heeft CIAT de Smart CIATControl gepresenteerd. Met touchscreen en intuïtieve interface, kan de Smart CIATControl eenvoudiger en kosteneffectiever geïnstalleerd en gebruikt worden dan een geïntegreerd BMS.

Speciaal ontworpen voor gebouwen met een oppervlakte variërend van 500 tot 5.000 m², optimaliseert de Smart CIATControl in real-time de werking van het Hysys waterlussysteem op basis van de verwarming- of koelbehoefte van elke geïnstalleerde comforteenheid. Via een touch screen kan het beheer van drie onafhankelijke waterlussen en netwerken worden gefaciliteerd, samen met alle componenten in het Hysys systeem. Het koppelt informatie terug ten behoeve van remote rapportage, draait tijdschema’s en beschikt over optimalisatiefuncties, waarmee de energie-efficiëntie van het systeem met meer dan 40% kan worden verhoogd. De homepage geeft een overzicht van het energiegebruik van het gebouw.

Door de uitstekende toegankelijk kan Smart CIATControl op afstand worden bediend via zijn IP-adres. Ook HVAC-gegevens kunnen zo via het BACnet-protocol worden geëxporteerd. Vergeleken met een conventionele BMS, maakt de eenvoudige configuratietool van Smart CIATControl het integreren van CIAT producten erg eenvoudig. Dit bespaart tijd bij de inbedrijfstelling en eventuele wijzigingen.

Smart CIATControl wordt in drie groottes geleverd (afhankelijk van het aantal eenheden) en kan een netwerk vormen met maximaal 180 comforteenheden, drie koelmachines en vijf luchtbehandelingkasten.

Kijk voor meer informatie op: http://hysys-system.ciat.com

 

Reageer op dit artikel