nieuws

ZEN Renewables wordt ZEN Duurzaam en opent nieuw kantoor

Geen categorie

ZEN Renewables wordt ZEN Duurzaam en opent nieuw kantoor

Vanaf 1 december levert

ZEN zijn diensten en producten ook vanuit Helmond. Het bedrijf keert daarmee terug naar Nederland, na een lange periode van afwezigheid. “We willen de Nederlandse markt nog nadrukkelijker gaan bedienen. En, niet onbelangrijk: de roots van ZEN liggen in deze regio. In deze innovatieve omgeving met veel industrie voelen we ons thuis. En we gaan dit doen met een nieuwe naam: ZEN Duurzaam. Nederland is klaar voor verdere verduurzaming. Wij zijn blij met de stap die is gezet met het onlangs gesloten energieakkoord”, aldus Hans Brekelmans, directeur van Zen Duurzaam.

Volgens Brekelmans maakt ZEN Duurzaam voor iedereen een totaaloplossing beschikbaar, in de vorm van producten, kennis, advies en garanties. “Vooral dat laatste is natuurlijk essentieel. Klanten willen weten wat ze terug krijgen voor de investering. Wij hebben al ruim 60.000 ZEN-installaties geplaatst bij klanten in Nederland. Zij ervaren dagelijks wat de zon voor hun energierekening doet. ZEN Duurzaam zorgt voor de laagste investering per euro in kWh. Dat is garanderen.” Naast zonsystemen levert ZEN Duurzaam ook warmtepompen. “Er is een toenemende behoefte aan comfortinstallaties, ontworpen naar de wensen van de bewoners, die op een verantwoorde manier energie produceren en het milieu ontzien. Door gebruik te maken van warmtepompen kunnen we de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen en daarmee het broeikaseffect terugdringen”.

Energieke combinatie
ZEN Duurzaam zorgt naar eigen zeggen voor de duurzame energie-oplossing die bij de klant past. Hans Brekelmans: “Elke klant heeft een andere behoefte. Daar sluiten wij bij aan. Wij vinden de oplossing die het beste past. Een woningcorporatie heeft andere wensen dan een gemeente of een particulier, een bedrijf vraagt weer iets anders dan een zorginstelling. Onze specialisten maken oplossingen op maat. Dat advies is onze kracht.”

Het nieuwe adres van ZEN Duurzaam in Helmond:
ZEN Duurzaam
Tel: 088 035 1100
Achterdijk 33
5705 CB Helmond

Reageer op dit artikel