nieuws

NIBE F1145 PC en NIBE F1245 PC leverbaar met NIBE Uplink

Geen categorie

NIBE F1145 PC en NIBE F1245 PC leverbaar met NIBE Uplink

Naast de

NIBE F1345 zijn nu ook de vernieuwde NIBE 1145 PC en NIBE 1245 PC – twee water/water warmtepomptypes met geïntegreerde passieve koeling – leverbaar met NIBE Uplink™. Met deze effectieve en gebruiksvriendelijke tool kunnen de warmtepompen op afstand worden beheerd en bewaakt, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt: op kantoor, onderweg en zelfs op vakantie. Bovendien bieden beide types nu een nóg hogere COP en zijn ze Smart Grid Ready.

Optimaal gebruiksgemak
NIBE Uplink™ toont via internet een overzicht van de status van de warmtepomp en van het binnenklimaat in een woning of bedrijfsgebouw. Dat geeft de gebruiker een goed algemeen beeld voor het monitoren van verwarming en warmtapwater. Met behulp van NIBE Uplink™ kan bovendien het comfort in een woning of bedrijfsgebouw op afstand worden beheerd. In geval van een systeemstoring ontvangt de gebruiker automatisch een alarmmelding via e-mail.

Twee serviceniveaus
Het Basic serviceniveau van NIBE Uplink™ is gratis en stelt de gebruiker in staat om de status van diverse warmtepompfuncties – zoals temperaturen, draaiuren en bedrijfsstatus – te monitoren, alarmmeldingen te ontvangen en de historie van een beperkt aantal parameters tot één maand terug te lezen. Het Premium serviceniveau geeft op basis van een abonnement de historie van circa dertig extra parameters weer. Daarnaast geeft het Premium-abonnement toegang tot diverse menu’s voor het wijzigen van de belangrijkste instellingen van de warmtepomp, zoals die voor het binnenklimaat en warmtapwater.

Voordelen
• Via internet altijd en overal inzicht in de status van de warmtepomp
• Optimaal comfort dankzij het snel en eenvoudig beheren en bewaken van systeem- en tapwatertemperaturen
• Alarmmelding via e-mail maakt snel en adequaat reageren mogelijk
• Eenvoudige installatie en instelling

Verbeterde prestaties
Mede dankzij de mogelijkheid van beheer en bewaking op afstand met NIBE Uplink™ zijn de vernieuwde uitvoeringen van de NIBE F1145 PC en NIBE F1245 PC Smart Grid Ready. Bovendien leveren ze met een COP van 4,8 (EN14511 bij 0/35°C) nu nóg betere prestaties. Dat maakt deze warmtepompen bij uitstek toepasbaar in de energiezuinigste woningen en kantoren.

Reageer op dit artikel