nieuws

Cold Climate Event Gorinchem 2014 op 23 en 24 januari

Geen categorie

Cold Climate Event Gorinchem is twee dagen dé ontmoetingsplek voor de klimaatbeheersing. Dit tweejaarlijks vakevenement vindt plaats op 23 en 24 januari 2014 in Evenementenhal Gorinchem. Het is hét vakevenement voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. De eerste editie van het nieuwe event staat volledig in het teken van relatiebeheer, kennisoverdracht, ontspanning en entertainment.

Het Cold Climate Event is een antwoord op de vraag vanuit de markt naar een event op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek in Nederland. Evenementenhal Gorinchem biedt hiervoor de juiste locatie vanwege haar centrale ligging. Deelname aan het event is de meest efficiënte wijze om in een kort tijdsbestek een kwalitatief hoogstaande doelgroep te bereiken. Daarmee vormt het een unieke gelegenheid om waardevolle contacten te leggen. Naast dat exposanten de mogelijkheid hebben om hun noviteiten te tonen en bestaande of nieuwe relaties te ontmoeten, vinden er ook workshops en kennisoverdracht plaats. Tevens kunnen exposanten de relaties extra in de watten leggen door het boeken van een VIP arrangement.

www.evenementenhal.nl

Reageer op dit artikel