nieuws

Duco’s seminars: ‘Systeem C met WTW? Natuurlijk!’

Geen categorie

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, organiseert naar jaarlijkse traditie in de maand juni opnieuw vier gratis seminars.

Het centrale thema dit jaar concentreert zich op de uitdagingen in de renovatiesector & hoe natuurlijke ventilatie met WTW een gegarandeerde meerwaarde kan betekenen. Het recept voor Duco’s seminars blijft ook dit jaar ongewijzigd. Twee marktonafhankelijke sprekers gaan dieper in op actuele thema’s waarin natuurlijke ventilatie een belangrijke rol vertolkt. Als afsluiter toont een adviseur van Duco welke mogelijkheden binnen dit plaatje passen.

De spits wordt afgebeten door ir. Haico van Nunen, adviseur bij Bouwhulpgroep waar bouwen en wonen centraal staan, met het accent op bestaande wijken en buurten. Hij gaat dieper in op het brede verhaal van renovatie, aangezien dit segment in de bouwsector alleen maar aan belang gaat winnen in de toekomst. Van Nunen geeft zijn visie en staaft dit onder meer aan de hand van het unieke renovatieproject ‘De Poorters van Montfoort’, het eerste renovatieproject volgens de principes van Active House waarbij een A++ label behaald werd.

Als tweede spreker komt ir. Jérôme Eijsackers, senior adviseur bouwfysica & duurzaamheid/adjunct-directeur van adviesbureau Peutz, aan het woord. Eijsackers behandelt enkele concepten van dichtbij om aan te tonen hoe restwarmte benut kan worden in combinatie met natuurlijke ventilatie.

Deze gratis seminars vinden plaats op vier verschillende locaties in Nederland, telkens in een Van der Valk hotel:

woensdag 19/06: Eindhoven

donderdag 20/06: Schiphol

dinsdag 25/06: Duiven (Arnhem)

woensdag 26/06: Hengelo

De ontvangst is voorzien om 9u en het einde van het seminar rond 12u15. Nadien kunt u nog genieten van een afsluitende broodjeslunch en is er uitgebreid de mogelijkheid tot networking!

Meer info en inschrijvingen: www.duco.eu/seminars

Reageer op dit artikel