nieuws

Xylem introduceert nieuwe natloper-circulatiepomp

Geen categorie

Xylem breidt zijn reeks hoog-efficiënte circulatiepompen uit met de Lowara Ecocirc XL serie: een grote natloper-circulatiepompserie met afmetingen van DN32 tot DN 100, voorzien van schroefdraad en flensaansluiting en een dubbelpompserie (type inline) van DN32 tot DN80, ideaal voor commerciële toepassingen.

Dankzij het brede temperatuurbereik (-10 tot +110 graden Celsius) kan de Ecocirc XL onder andere worden gebruikt voor verwarming, drinkwater, koeling- en zonnepanelensystemen en is de circulatiepomp geschikt voor gebruik in een warmtepompsysteem.

De kleinere 100 watt-modellen in de XL-serie zijn uitgevoerd met alle kenmerken van de bestaande Ecocirc-serie, waaronder de balmotor en anti-blokkeertechnologie, maar bieden de mogelijkheid om aan elke verwarming- of koelingeis te voldoen. De grotere modellen zijn uitgevoerd met een canned motorontwerp. De Lowara Ecocirc XL wordt geleverd met diverse regelingen, zoals standaard, constante druk, proportionele druk of constante curve. Naast een handmatige bediening is het ook mogelijk om de pomp op afstand in te regelen via een PC, smartphone of tablet. Een app is daar niet bij nodig. De pomp is beschikbaar vanaf de start van het stookseizoen 2013/2014.

Reageer op dit artikel