nieuws

“Gouden beurscombinatie Evenementenhal Venray”

Geen categorie

Over twee weken, op 16, 17 en 18 april, gaat Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing van start in Evenementenhal Venray. Waar Installatie Vakbeurs zich richt op de installatiebranche, richt Energie & Besparing zich op zowel de installatie- als de bouwbranche. Een gouden combinatie als het aan de organisatie ligt.

Energiebesparing is een onderwerp dat tegenwoordig dagelijks aan bod komt in zowel de bouwbranche als de installatiebranche. Een ontwikkeling waar de organisatie op inspeelt is de verschuiving van specialistische installatiebedrijven naar totaalinstallateurs die het complete vak verstaan. Energiebesparing is hierbij van onomstreden belang; of het nu gaat om automatisering tot aan zonnepanelen, het hele palet komt aan bod. De combinatie tussen de vakbeurzen Energie & Besparing en Installatie Vakbeurs was dan ook snel gevonden. “De bezoekers kunnen straks beide beurzen bezoeken. We hebben er bewust voor gekozen om deze vakbeurzen in één hal te laten plaatsvinden, waardoor de drempel om beide vakbeurzen te bezoeken weggenomen wordt. Men vindt de nieuwste technieken, ontwikkelingen en producten op het gebied van energiebesparing, installatietechniek en sanitair allemaal onder één dak”, aldus beursorganisatoren Kerssies en Striper.

Kennisoverdracht is tijdens deze vakbeurzen een belangrijke rode draad. Uneto-VNI organiseert in samenwerking met TomTom Business Solutions op 17 april een seminar over fleetmanagement en de kostenbesparing die dit met zich meebrengt. Ook het inmiddels bekende kennisplatform Duurzaam Gebouwd is volop aanwezig en voorziet de beursbezoekers drie dagen lang van informatie omtrent energiebesparing. Houd www.evenementenhal.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor uw gratis entreebewijzen? Ga dan snel naar www.evenementenhal.nl.

Reageer op dit artikel