nieuws

Eendaagse cursus: ‘Succesvol toepassen van warmtepompen’

Geen categorie

Op 16 mei en 29 oktober wordt de cursus ‘Succesvol toepassen van warmtepompen’ georganiseerd. Tijdens deze cursus, ontwikkeld en gegeven door DWA, leert u aan de hand van praktijkervaringen hoe u warmtepompen het beste in uw eigen project kunt toepassen.

Daarnaast wordt u door middel van discussie en opdrachten aan het denken gezet over een betere aanpak. Succesvolle praktijkvoorbeelden inspireren om zelf aan de slag te gaan. De KopStaart-aanpak, ontwikkeld door de partners van het Lente-akkoord, vormt de rode draad door de cursus.

De cursus is bedoeld voor medewerkers van ontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties, die tijdens het planvormings- tot en met gebruikstraject te maken krijgen met warmtepompsystemen. Informatie over aanmelding en kosten is te vinden op de website van DWA.

Reageer op dit artikel