nieuws

Energie & Besparing en Installatie Vakbeurs naast elkaar

Geen categorie

Op 16, 17 en 18 april 2013 worden in Evenementenhal Venray twee vakbeurzen naast elkaar georganiseerd; Energie & Besparing en Installatie Vakbeurs Venray. Dit is de eerste keer dat Installatie Vakbeurs tezamen met de nieuwe vakbeurs Energie & Besparing wordt georganiseerd. Deze sterke combinatie voor de bouw- en installatiesector vindt plaats in de geheel nieuw gebouwde hal in Venray, naast het schitterende vernieuwde congrescentrum.

Nieuwe ontwikkelingen in de wetgeving, belastingverlaging, subsidies, prijs/kwaliteit verhouding: een aantal zaken waar de installatie- en bouwsector de laatste weken volop mee geconfronteerd wordt. Energie & Besparing Venray is de vakbeurs die zich richt op professionals die actief bezig zijn met energiebesparing in de utiliteits-, hoog-, en woningbouw. Deze vakbeurs biedt een platform waar fabrikanten, groothandelaren en toeleveranciers van energiebesparende oplossingen aan bezoekers informatie verschaffen, betreffende vragen die bestaan in de markt. Van energiedistributie tot luchtbehandeling, van bouwfysische maatregelen tot verlichting en concrete besparingstechnieken. Installatie Vakbeurs staat volledig in het teken van o.a. verwarmingssystemen, meet- en regelapparatuur, sanitair, bevestigingsmaterialen, airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Bezoekers kunnen eenmaal binnen met één entreebewijs beide vakbeurzen bezoeken.

Op woensdag 17 april, voorafgaand aan de vakbeurzen, wordt er vanaf 9.00 uur een congres georganiseerd door Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd. Titia Siertsema, voorzitter van UNETO-VNI, is één van de sprekers die aan bod komt. De onderwerpen tijdens het congres gaan uiteraard over energie en besparing. De exacte inhoud van het congres en tevens de wijze waarop u het congres kan bijwonen verschijnen binnenkort op de website www.duurzaamgebouwd.nl. Voor meer informatie over Energie & Besparing en Installatie Vakbeurs Venray en het aanvragen van gratis entreebewijzen: www.evenementenhal.nl.

Reageer op dit artikel