nieuws

Vooraankondiging themabijeenkomst BodemenergieNL “Energieopslag & Energiedaken”

Geen categorie

BodemenergieNL zal op donderdag 18 april 2013 een themabijeenkomst organiseren met als thema “Energieopslag en Energiedaken”. Er wordt aandacht besteed aan hoe energiedaken kunnen bijdragen aan het optimaal functioneren van bodemenergiesystemen.

De middag zal starten om 12.30 uur met een inlooplunch, en het officiële programma zal om 13.30 uur aanvangen. De locatie is het Van der Valk hotel te Vianen.
U kunt zich al via de website inschrijven voor deze dag: www.BodemenergieNL.nl. Aan het programma wordt momenteel nog gewerkt en het zal later bekend worden gemaakt. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden, dan kunt u uiteraard een e-mail sturen naar info@BodemenergieNL.nl.

Reageer op dit artikel