nieuws

“Geslaagde Installatie Vakbeurs Gorinchem”

Geen categorie

“De tweejaarlijkse Installatie Vakbeurs Gorinchem is weer geslaagd”, aldus beursorganisator Rian Striper. “Op 29, 30 en 31 januari hebben we meer dan 6.000 bezoekers mogen begroeten en de kwaliteit van de bezoekers is naar grote tevredenheid van de exposanten.”

Naast Installatie Vakbeurs vond ook Klimaatvak en Sanitair Gorinchem plaats, wat een sterke combinatie is gebleken. In 2015 zal Installatie Vakbeurs Gorinchem terugkeren, en de beursorganisatie hoopt er zo voor te zorgen dat de stabiliteit en continuïteit van de vakbeurs gewaarborgd blijven.

Later dit jaar vinden er nog twee Installatie Vakbeurzen plaats, namelijk Installatie Vakbeurs Venray op 16, 17 en 18 april, en in Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2013. Deze vakbeurzen blijven wel jaarlijks terugkeren en de inschrijfmogelijkheden zijn al in volle gang. Heeft u interesse voor Installatie Vakbeurs Venray, waar tegelijkertijd ook de nieuwe vakbeurs Energie & Besparing plaats vindt, laat het dan spoedig weten. Voor meer informatie betreffende Installatie Vakbeurs Venray en Hardenberg kunt u terecht op www.evenementenhal.nl of neemt u contact op met beursorganisator Rian Striper op telefoonnummer; 0523-289874 of per e-mail; rianstriper@evenementenhal.nl.

Reageer op dit artikel