nieuws

Succesvol Warmtepomp Congres

Geen categorie

Op woensdag 28 november 2012 was Het Turfschip in Etten-Leur de locatie voor het halfjaarlijkse nationale warmtepomp congres van het Nederlands Platform Warmtepompen. Het thema van dit congres was ‘Lessons Learned’ waarbij de ervaringen uit de wijk Schoenmakershoek in Etten-Leur centraal stonden.

Voor de ruim 80 deelnemers aan het NPW congres was een interessant programma samengesteld. Een negental inleiders deelden hun ervaringen die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij de realisatie van meer dan duizend warmtepompsystemen in de wijk Schoenmakershoek te Etten-Leur.
Onder de inleiders waren de projectleider vanuit de gemeente Etten-Leur, maar ook de warmtepompleveranciers en -installateurs, een bewoner, de bodemadviseur en de projectontwikkelaar. Allen deelden zij hun ‘Lessons Learned’ en gaven hun adviezen voor toekomstige projecten.

Voor geïnteresseerden was er in de pauze gelegenheid om de warmtepompinstallatie van de congreslocatie Het Turfschip te bezoeken. Tijdens de informele borrel na afloop van het congres, was er gelegenheid om verder door te praten over de ervaringen en te netwerken.
U kunt op de website de gehouden presentaties en een foto-impressie van de dag bekijken.

In het voorjaar van 2013 zal het volgende warmtepomp congres worden georganiseerd. Wanneer u op de hoogte wilt blijven, dan kunt u dit kenbaar maken middels een e-mail naar info@platformwarmtepompen.nl

Reageer op dit artikel