nieuws

Verkiezing ‘Huis vol Energie’ gestart

Geen categorie

Huis vol Energie, een communityplatform voor particuliere woningeigenaren, zoekt samen met het TV-programma Klus-je-Rijk “het beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL”. Woningeigenaren konden hun huis hiervoor aanmelden en sinds gisteren kan op deze projecten worden gestemd.

Nadat de online stemronde op 25 november is afgesloten, zal een onafhankelijke jury (samengesteld door Energiesprong) drie winnende woningen selecteren. De publieksstemming zal hierbij nadrukkelijk worden meegewogen. Bij de keuze van de drie winnende woningen zal worden gelet op diversiteit in type woningen en zullen zowel ver- als nieuwbouwprojecten aan bod komen. Een van de drie woningen zal door dezelfde jury worden verkozen tot het “beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van 2012” en daarmee een jaar lang ambassadeur van Huis vol Energie worden. Van de drie winnende woningen zal in januari 2013 een exclusieve reportage in het televisieprogramma Klus-je-Rijk worden uitgezonden, en de eigenaren van de panden krijgen een warmtebeeldcamera van Sensor Flir.

Stemmen kan nog tot 25 november, via de website www.huisvolenergie.nl/verkiezing-hve-2012. De bekendmaking van de drie winnende woningen en van het “beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van 2012” zal plaatsvinden op 30 november.

Reageer op dit artikel