nieuws

Nieuw kantoor voor Danfoss

Geen categorie

Op 26 november 2012 betrekt Danfoss, fabrikant van componenten en regelaars voor airconditioning, verwarming, koeling en elektrische aandrijftechniek, een nieuw pand aan de Vareseweg 105 in Rotterdam. De keuze voor de Vareseweg is volgens het bedrijf gemaakt vanwege de goede ligging en bereikbaarheid.

Het nieuwe pand beschikt ook over ruime parkeergelegenheid, een aanzienlijk groter magazijn en uitstekende mogelijkheden voor laden en lossen. Daarnaast hebben andere argumenten het Danfoss Executive Committee van de verhuizing weten te overtuigen: de professionele uitstraling van het pand, het klimaatsysteem en een snellere internetverbinding (glasvezel). De verhuizing vindt plaats op vrijdag 23 november vanaf 12:00 uur. Vanaf maandag 26 november zullen alle afdelingen operationeel zijn. Telefoonnummers, emailadressen en het postbusnummer van Danfoss blijven ongewijzigd.

Nieuw adres:

Vareseweg 105, 3047 AT Rotterdam

Postbus 218, 3100 AE Schiedam

Reageer op dit artikel