nieuws

Carrier organiseert Aquasmart Kennismiddagen

Geen categorie

Carrier Airconditioning, onderdeel van de Carrier Corporation en wereldleider in geavanceerde verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koeloplossingen (HVACR), organiseert vier gratis AquaSmart Kennismiddagen. Vanuit het thema ‘Alles draait om water’ toont Carrier tijdens deze middagen alle mogelijkheden over het intelligente, energiezuinige Aquasmart klimaatsysteem.

Met Aquasmart kan, in vergelijking met traditionele systemen, tot wel 25 procent energie extra worden bespaart en de CO2 – uitstoot verder worden verminderd. Ook biedt het Aquasmart systeem veel meer comfort, dankzij het Aquasmart Touch Pilot regelsysteem die over de mogelijkheid beschikt de zones van het gebouw op afstand te regelen via een computer of smartphone.

De Kennismiddagen vinden plaats op 11 oktober in Eindhoven, 17 oktober in Assen, 25 oktober in Nootdorp en 30 oktober in Maarsbergen.
U kunt zich gratis inschrijven via de website.

Reageer op dit artikel