nieuws

Beursorganisatie ‘zeer tevreden’ over Chillventa 2012

Geen categorie

De organisatie van de Chillventa, de jaarlijkse beurs voor binnenklimaatproducten, meldt ‘zeer tevreden te zijn’ over de editie die eerder deze maand heeft plaatsgevonden. De beurs telde 915 exposanten en bijna 30.000 bezoekers.

“Zowel bij de Chillventa-beurs als het Chillventa-congres kan gesproken worden van een succesvolle editie”, aldus Richard Krowoza, manager van de NürnbergMesse waar beide evenement plaats vonden. “We hebben ruimte geboden aan 915 exposanten, mochten net als vorig jaar bijna 30.000 bezoekers verwelkomen en het Chillventa-congres telde meer dan 200 deelnemers. Zowel exposanten als bezoekers van de beurs gaven blijk ban optimisme over de huidige kansen in de koeling-, airco-, ventilatie- en warmtepompindustrie.“ Thomas Watson, president van de ASHRE (American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) beaamt dit: “Tijdens de afgelopen editie van de Chillventa voelde je duidelijk een positieve energie in de beurshallen.”

Reageer op dit artikel