nieuws

Laatste kans voor deelname aan Installatie Vakbeurs Hardenberg

Geen categorie

Op 11, 12 en 13 september staat de 14e editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg weer voor de deur. Op dit moment is de vakbeurs nog niet volledig uitverkocht, de organisatie is bezig met de verkoop van de laatste standlocaties.

Op deze vakbeurs worden de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten binnen de installatiebranche uitgelicht. Installatie Vakbeurs Hardenberg is hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de installatie- en sanitairbranche elkaar ontmoeten. Installatie Vakbeurs Hardenberg 2012 verwacht ook meer dan 15.000 bezoekers, met een deelnemerslijst van 400 exposanten.

De service en gemoedelijkheid staan weer hoog in het vaandel. Bezoekers kunnen kosteloos hun entreebewijs aanvragen op www.evenementenhal, en dat is inclusief parkeren en hapje en drankje op de beursvloer. De bezoekers ervaren hun komst als een goede manier om vakkennis bij te spijkeren, op de hoogte te worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen en bij te praten met relaties. Ze kunnen binnen een dag alle stands bezoeken en dat onder het genot van een gratis hapje en drankje. Mede vanwege de trouwe exposanten en de gemoedelijke sfeer is Installatie Vakbeurs Hardenberg zo succesvol en goed bezocht.

Heeft u interesse om deel te nemen, vraag dan vandaag nog meer informatie aan bij de beursorganisatie. Voor meer informatie neem dan contact op met Rian Striper op telefoonnummer 0523-289874 of per e-mail rianstriper@evenementenhal.nl.

Reageer op dit artikel