nieuws

Airview Luchtbehandeling presenteert inverterwarmtepomp MQHD

Geen categorie

Tijdens Energie 2012 presenteert Airview Luchtbehandeling met de MQHD DC Inverter koudwatermachines in warmtepompuitvoering een nieuwe generatie lucht/water warmtepompen.

De MQHD koudwatermachines zijn voorzien van omkeerbaar circuit warmtepompfunctie en zijn standaard uitgevoerd met DC Inverter (DCI) technologie. De MQHD warmtepompen zijn leverbaar in drie enkelfase modellen met een verwarmingscapaciteit van 1,8 tot 11,8 kW en een koelvermogen van 2,4 tot 14,4 kW. De Plug & Play units
zijn uitgevoerd met koudemiddel R410A en zijn voorzien van geïntegreerde hydromodule met o.a. circulatiepomp & expansievat.

Een ander belangrijk kenmerk van deze nieuwe lucht/water warmtepompen is dat deze ook bij zeer lage buitentemperaturen tot -15°C een wateruittredetemperatuur van 55°C leveren. Hierdoor zijn de units uitermate geschikt voor toepassing met radiatoren, ventilatorconvectoren, vloerverwarming of ten behoeve van warm tapwater. Ook toepassing met een koelplafond behoort tot de mogelijkheden. Door de breedte van toepassingsmogelijkheden zijn de units perfect inzetbaar in particuliere of kleinzakelijke situaties zoals winkels en kleine kantoren.

Reageer op dit artikel