nieuws

Nieuw gezicht voor beurs Klimaatvak

Geen categorie

Op 29, 30 en 31 januari 2013 vindt in Evenementenhal Gorinchem, naast Installatie Vakbeurs en Klimaatvak, voor het eerst Sanitair Gorinchem plaats. “Door de sterke combinatie van deze 3 vakbeurzen, Installatie Vakbeurs, Klimaatvak en Sanitair Gorinchem te bundelen, kunnen we een totaalpakket aanbieden aan de bezoekers.”, aldus Arnold Kerssies, nieuwe beursorganisator Evenementenhal.

De eerste editie van Sanitair Gorinchem richt zich op de gehele Sanitair- en Tegel branche. “Een aantal gesprekken met exposanten zijn reeds geweest en werden als positief ervaren. Ook zijn we druk bezig met het in elkaar zetten van een gericht en educatief programma tijdens de vakbeurs.” Sanitair Gorinchem wordt net als alle andere vakbeurzen in Evenementenhal volgens het Full service concept georganiseerd. Tezamen met Installatie Vakbeurs en Klimaatvak, gaat Sanitair Gorinchem tweejaarlijks plaats vinden.

Naast Sanitair Gorinchem heeft ook Klimaatvak, dé vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek, een nieuw gezicht. Tot de laatste editie was Rian Striper het aanspreekpunt voor Klimaatvak. Vanwege het uitbreiden van haar takenpakket heeft Arnold Kerssies haar taken overgenomen. “Ik ben sinds mei 2012 in dienst bij Evenementenhal en heb nu Klimaatvak en Sanitair Gorinchem onder mijn houde. Wat me in de afgelopen maanden bij de Evenementenhal vooral opvalt is hoe professioneel de organisatie is en hoe gedreven en gepassioneerd de werknemers en leidinggevenden zijn. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om met dezelfde passie en gedrevenheid als Rian Striper, Klimaatvak en Sanitair Gorinchem te organiseren.” aldus Arnold Kerssies.

Reageer op dit artikel