nieuws

Gratis iPad 3 Wi-Fi bij aankoop van een NIBE F1345 warmtepomp

Geen categorie

Tot eind dit jaar kunnen installateurs in Nederland en België bij NIBE Energietechniek B.V. profiteren van een aantrekkelijke actieaanbieding: zij ontvangen gratis een 16 Gb iPad 3 met Wi-Fi ter waarde van € 479,00 bij aankoop van een geavanceerde F1345 solo water/water warmtepomp.

Warmtepomp van de nieuwste generatie

De begin 2012 geïntroduceerde NIBE F1345 is ontworpen om woningen en utiliteitsgebouwen kostenefficiënt en milieuvriendelijk te verwarmen, via een boiler te voorzien van sanitair warm water en eventueel te koelen in combinatie met een platenwarmtewisselaar. De warmtepompen zijn leverbaar in vermogens van 22, 30, 40 en 60 kW. Door tot negen warmtepompen in cascade op te stellen, kan een maximaal vermogen van 540 kW worden gerealiseerd.

Overige kenmerken

• Gelijktijdige levering van warmtapwater en ruimteverwarming of passieve koeling mogelijk;

• Groot helder meertalig kleurendisplay voor eenvoudige bediening of informatievoorziening;

• USB-aansluiting voor overdracht van informatie;

• Laag geluidsniveau;

• Combinatie met diverse accessoires mogelijk, zoals voor warmtapwaterbereiding en koeling;

• Twee scroll compressoren werken individueel of samen en schakelen indien nodig in;

• Ingebouwde energiezuinige bron- en circulatiepompen worden aangestuurd via het display;

• Eigen bronpomp per compressormodule bij 24 en 30 kW uitvoeringen.

Gratis iPad 3 bij elke NIBE F1345

De iPad 3 heeft een 9,7 inch display met een ongekende resolutie van 2048 x 1536 pixels. Dankzij de krachtige dual core A5X processor wordt informatie razendsnel verwerkt. Dat betekent: snel programma’s openen, ongestoord video’s kijken en gamen en haarscherpe foto’s maken. De accu gaat bovendien tot wel 10 uur mee. De nieuwe iPad 3 is dan ook gebruiksvriendelijker dan ooit. En niet te vergeten: helemaal gratis bij aankoop van een NIBE F1345 warmtepomp!


Actievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een gratis iPad 3, gelden slechts twee voorwaarden:

1. De installateur neemt de F1345 warmtepomp uiterlijk op 31 december 2012 af;

2. De installateur stuurt een kopie van de aankoopfactuur per post of e-mail naar NIBE Energietechniek.

Reageer op dit artikel