nieuws

Western Airconditioning introduceert range water-water koelmachines en warmtepompen

Geen categorie

Western Airconditioning te Hoevelaken introduceert een volledig nieuwe range water-water koelmachines en warmtepompen; de TETRIS W. De TETRIS W is leverbaar in 31 bouwgroottes met capaciteiten van 38 t/m 617kW.

Door gebruik te maken van het efficiënte koudemiddel R410A en meerdere scroll compressoren (tot 6) op één circuit wordt een zeer hoge EER/COP verkregen waardoor de machine moeiteloos in energieklasse A valt. Voor wat betreft de hydraulische opties is het mogelijk om pompen en/of buffervat te selecteren aan zowel de gebruikerszijde als de bronzijde, volledig aangestuurd door de microprocessorregelaar van de unit. De TETRIS W range wordt standaard geleverd met elektronische expansieventielen. Voor kritische opstellingen qua geluid zijn een low noise en super low noise uitvoering verkrijgbaar.

Meer informatie: info@western.nl

Reageer op dit artikel