nieuws

Fusio: Lucht-water warmtepompen in splitopstelling

Geen categorie

De Fusio lucht-water warmtepompen in splitopstelling zijn speciaal ontwikkeld om het gehele jaar verwarming of verkoeling te geven. Door het neutrale design, compacte bouw en lage geluidsniveau van zowel binnen als buitendeel zijn deze warmtepompen uitstekend geschikt om toe te passen in elke omgeving.

De Fusio 12 en 24 kunnen verwarmen van 1,4 kW tot 9,0 kW en koelen van 1,3 kW tot 8,05 kW. Het buitendeel is voorzien van een inverter gestuurde compressor. Het binnendeel (hydromodule) is standaard voorzien van een warmtewisselaar, waterpomp, elektrisch verwarmingselement en een duidelijk bedieningspaneel. De Fusio warmtepompen zijn eenvoudig en snel te installeren. Door gebruik te maken van het koudemiddel R410A zijn de warmtepompen milieuvriendelijk en met de hoge COP waarde laten zij een significante financiële besparing zien.

Voor meer informatie: www.western.nl

Reageer op dit artikel