nieuws

Verkoop van McQuay koudwatermachines ondergebracht bij Daikin

Geen categorie

Per 1 augustus 2011 verzorgt Daikin Airconditioning Netherlands, naast het eigen brede programma, ook de verkoop van McQuay koudwatermachines, warmtepompen en fancoil units in Nederland. McQuay is in ons land vooral bekend vanwege het uitgebreide assortiment hoog rendement machines met scroll-, schroef- of centrifugaalcompressoren. Naast nieuwe machines levert Daikin ook technische ondersteuning, service en onderdelen voor alle McQuay koudwatermachines en warmtepompen die reeds geïnstalleerd zijn in Nederland. McQuay International is een dochteronderneming van OYL Industries dat in januari 2007 werd overgenomen door Daikin Industries Ltd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de business unit Applied Systems & Refrigeration, telefoon 088 324 54 25.

Reageer op dit artikel