nieuws

Congres Nederlands Platfom Warmtepompen

Geen categorie

Op 18 november heeft het Nederlands Platform Warmtepompen op haar congres in De Reehorst in Ede gekozen voor het thema montoring van warmtepompsystemen.

Tijdens het NPW-Congres 2010-II komt een grote reeks onderwerpen aan de orde zoals de werkelijke hoeveelheid energie die met de toepassing van warmtepompen wordt bespaard. Ook worden de voor- en (eventuele) nadelen van de warmtepomp ten opzichte van bijvoorbeeld HR-ketels besproken. Verder staan onderwerpen op de agenda zoals de  mogelijke redenen waarom voorspelde voordelen niet worden gehaald in de praktijk en de mogelijkheid om warmtepompen op grotere schaal in te zetten in het elektriciteitsnet. Op het NPW Congres vindt tevens de lancering plaats van het samengaan van Stichting Warmtepompen (SWP) met Smart Hybrid Foundation (SHF) tot één nieuwe organisatie voor Warmtepompen per 1-1-2011.

Reageer op dit artikel